Ügyintézés rendje

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A DE OEC Tudományos Diákkörével kapcsolatos adminisztratív teendőket a DE OEC Tanulmányi Osztálya látja el. Ilyen jellegű ügyekkel, például igazolások kiállításával kapcsolatban kérjük, forduljanak Csűry-Bagaméry Beáta tanulmányi főelőadóhoz:

tel.: (52) 411-717 / 58005
e-mail: tdk@med.unideb.hu

Fogadó óra: a Tanulmányi Osztály munkarendjével megegyezően (általában hétfő-szerda-péntek 9:00-12:30, kedd-csütörtök 12:30-16:00)

Pályamunkákkal kapcsolatos kérdések:

Dr. Bereczky Zsuzsanna oktatói titkár

e-mail: zsbereczky@med.unideb.hu

Egyéb, a TDK-val kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal a TDT Elnökségéhez a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül. További elérhetőségeink:

Dr. Szentandrássy Norbert oktatói titkár: szentandrassy.norbert@med.unideb.hu

Gaál Zsuzsanna hallgatói elnök: gaal.zsuzsanna@med.unideb.hu

Sebestyén Veronika hallgatói titkár: sebestyen.veronika@med.unideb.hu

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy kérdéseikkel a fentebb felsorolt elérhetőségek valamelyikén keresztül forduljanak hozzánk. Közösségi oldalon feltett kérdésekre a jövőben nem fogunk válaszolni, mivel ott a Tudományos Diákkör számára nem hoztunk létre külön felületet.

 

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program